Smallanderverhuur
Austops slaap-hefdaken

Nieuw bij Aart Camperinbouw, Slaaphefdaken van het Engelse merk Austops. Deze slaaphefdaken zijn verkrijgbaar voor zowel de korte als voor de lange wielbasis van Volkswagen.

Standaard wordt de S(m)allander geleverd met een Reimo slaap-hefdak. Dit Austops slaap-hefdak kan geleverd met een Open Sky, (Het voorste gedeelte is eenvoudig volledig te open met een ritssluiting) en er is keuze uit verschillende kleuren tentdoek , dit om het hefdak goed aan te laten sluiten bij de kleur van de camper.
Austops is een gerenommeerd merk van betrouwbare kwaliteit. De camperdaken van Austops onderscheiden zich door hun goede stroomlijn. De daken zijn ontworpen met veel gevoel voor aerodynamica en uw bus wordt slechts enkele centimeters verhoogd.

  • Elegant ontwerp: maximaal 6 cm. verhoging dak
  • Naadloos oppervlak, geen zichtbare bevestigingen
  • Eenvoudige bediening
  • Goede isolatie
  • Vocht- en hittebestendig
  • Gratis gelcoat in een kleur naar keuze ( Ral kleuren, m.u.v. metallic)
  • 5 jaar garantie